Rijschool Autostrada Blog

Wat krijg je bij AUTORIJSCHOOL STRADA Parkstad Limburg.
Rijles bij AUTORIJSCHOOL STRADA Parkstad Landgraaf is op de eerste plaats leuk. Autorijles nemen doe je tenslotte maar 1 keer dus daar maken we wat van. Je krijg kwaliteit en je haalt voor een mooi bedrag snel je rijbewijs. Je krijgt les in een luxe Ford Focus die volledig voldoet aan de nieuwe exameneisen van 2008. Zo leer je milieubewust rijden, het gebruik van een navigatiesysteem en het uitzetten van een eigen routeplan.

Melinda van Haaren AUTORIJSCHOOL STRADA biedt naast concurrerend geprijsde pakketten en lessen meer echt unieke extra’s zoals CO2 neutraal rijden op moderne zuivere brandstoffen als BIOethanol en gas. Deze lesauto is voorzien van een unieke 1.8 Flexifuel motor die tot 10 keer schoner is dan lesauto’s met een dieselmotor.

Met het unieke leerlinguitwisselprogramma dat is opgezet met AUTORIJSCHOOL STRADA te Bocholtz zijn we je nog beter van dienst. Het garandeert een constante hoge leskwaliteit en je oefent zo tussentijdse toetsen en praktijkexamens.

AUTORIJSCHOOL STRADA gelooft in haar opleidingsmethode en gelukkig zijn vele klanten het daarmee eens. Kijk hieronder maar eens wat ze zeggen. Omdat we zeker zijn dat je bij ons je rijbewijs kunt halen betaal je bij ons, na het afronden van een totaalpakket een extra lage lesprijs mocht je toch nog extra lessen nodig hebben. Woon je in Heerlen, Landgraaf, Brunssum, Kerkrade, Voerendaal of omstreken bel dan gewoon even met Melinda van Haaren op 0629023693 en vraag naar de voorwaarden en andere mogelijkheden.

Vind jij zorg voor het milieu ook belangrijk? Zorg dan samen met ons voor natuurbehoud!
Als leerling kun je nu bij AUTORIJSCHOOL STRADA je steentje bijdragen aan een schoner milieu door een speciaal voor ons ontwikkeld Futura milieu pakket af te sluiten. Tegen inlevering van 1 enkele pakketles ben je een jaar lang lid van Stichting Natuurmonumenten in Nederland, je krijgt van AUTORIJSCHOOL STRADA , naast de voordelen van dit lidmaatschap, ook een CO2 neutraal certificaat. Zo steun je een jaar lang milieuprojecten in ons eigen land en het onderhoud van oerwoud en bos in oa Costa Rica. Hiermee compenseer je meer dan 1 ton CO2 en dat is al snel goed voor ten minste 6000 km in een benzineauto.

Rijschool AUTOSTRADA parkstad limburg werkt in landgraaf heerlen eygelshoven kerkrade voerendaal brunssum nuth hoensbroek simpelveld bel 0629023693 Rijschool HEERHUGOWAARD – AUTOSTRADA werkt mileu vriendelijk door op bio brandtof als ethanol en lpg gas te rijden voor de de overgebleven co2 uitstoot plant rijschool futura bomen aan via de klimaat neutraal groep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *