Rijschool Winschoten

GRATIS EXAMEN NA 15 LESSEN. VOOR € 700,- JE RIJBEWIJS KUNNEN HALEN. GEEN EXTRA NADEEL ALS JE DE 1E ZAKT MAAR ALLEEN VOORDELEN? DAT KAN MET HET RIJZEKER-FLITSPAKKET.

Welkom op de website van Verkeersschool AutoStrada. Wij zijn een autorijschool waar studenten en scholieren terecht kunnen voor goedkope rijlessen en voordelige pakketten. Onze ambitie uit zich in ons doel jou zo snel mogelijk en op een goede wijze voor te bereiden op het rij-examen. Hierbij zal aandacht worden besteed aan zaken die er in de praktijk werkelijk toe doen. Daarbij hebben de lessen een logische opbouw en wordt er scherp gelet op de sterke en de zwakke punten. Samen met je instructeur zorg jij ervoor dat je met een “AutoStrada  gevoel” achter het stuur zit!

Onze belangrijkste kenmerken:

  • Zeer praktijkgerichte benadering van de rijlessen;
  • Logische opbouw toegespitst op het niveau van de leering;
  • Efficient lesgeven door aandacht voor enkel relevante aspecten;
  • Betaling in termijnen mogelijk;
    zeer voordelige pakketten voor studenten.​

We hebben ons best gedaan om onze site zo informatief mogelijk te maken. Heb je desondanks toch nog vragen, stel ze gerust via het contactformulier (onder CONTACT), per email of telefoon. Telefonisch is onze administratie gedurende de volgende tijden te bereiken: maandag t/m vrijdag van 18.00 t/m 20.00 uur; zaterdag van 10.00 t/m 14.00 uur. Overdag bellen is geen probleem maar omdat de instructeur graag zijn aandacht bij de leerling houdt kan het zijn dat je wordt verzocht om ’s avonds terug te bellen of om je telefoonnummer achter te laten zodat je zelf teruggebeld kunt worden. Mailen kan natuurlijk altijd, iedere avond worden alle emailberichten beantwoord.

Autorijschool Strada

Voordelig in prijs

Voordelige prijzen voor ieder budget!Klik hier voor de prijzen

Rijschool Theorieles

Theorieles

Online of klassikaal, je kan terecht bij Autostrada.

alkmaar

Regio Alkmaar

Autostrada is jouw rijschool voor regio Alkmaar en omstreken!

Recente berichten

Structured

Recente berichten

RSS Onbekende feed