Over ons

Persoonlijke aanpak

Wanneer je er voor kiest om bij ons je rijlessen te volgen, ben je verzekerd van een goede betrouwbare opleiding van hoge kwaliteit. Dankzij de persoonlijke en intensieve aandacht van de instructeur ga je vol zelfvertrouwen de weg op en je examen in.

Je lest bij ons altijd met een vaste instructeur en in dezelfde auto. Wij vinden het belangrijk dat jij je bij ons op je gemak voelt en vertrouwd raakt met je instructeur. Wij proberen de lesstof op een persoonsgerichte manier over te brengen zodat het voor iedereen makkelijk en leuk is om te leren rijden.

Dit is erg belangrijk voor de vordering van de lessen. Het uiteindelijke doel van veel rijscholen is om jou op te leiden tot een automobilist die rijdt volgens de normen van het CBR, maar wij van Rijschool Autostrada vinden het minstens zo belangrijk dat je zelfverzekerd en verkeersveilig de weg op gaat als je eenmaal je “roze kaartje” in handen hebt.

Dus twijfel niet langer en behaal jouw rijbewijs bij Autorijschool Autostrada! De snelweg naar jouw rijbewijs voor de regio Alkmaar en omstreken!

Autorijschool Strada

Voordelig in prijs

Voordelige prijzen voor ieder budget!Klik hier voor de prijzen

Rijschool Theorieles

Theorieles

Online of klassikaal, je kan terecht bij Autostrada.

alkmaar

Regio Alkmaar

Autostrada is jouw rijschool voor regio Alkmaar en omstreken!