Lesauto

Volwaardig én betaalbaar
Je gaat lessen in onze prachtige Alfa Romeo Giulietta JTDM. Deze Italiaanse krachtpatser is voorzien van alle mogelijk denkbare luxe en opties. Denk eens aan airconditioning, luxe stoelen, parkeersensoren, automatische koplampverlichting, het ‘Stop & Go’ systeem en ga zo maar door. Het is werkelijk een genot om in te lessen en de Giulietta is ook nog is tot veiligste auto van het jaar 2014 & 2015 bekroond. De Giulietta heeft maar liefs 8 airbags! ESP, ABS en ga zo maar door. De Giulietta is uitgevoerd met een geïntergreerd navigatie systeem en een BOSE audio geluids systeem. En het design? Oordeel zelf maar (zie foto’s). De Giulietta is een klasse apart hoewel de auto op een coupé lijkt is het toch echt een hatchback, daarom oogt de auto zeer sportief.

Dus twijfel niet langer en vraag jouw gratis proefles aan in regio Alkmaar en omstreken!

Kortom een heerlijke lesauto!

Wij hebben speciaal voor deze lesauto gekozen omdat wij van Autostrada het belangrijk vinden dat een rijopleiding betaalbaar blijft voor iedereen die zijn rijbewijs wilt halen en zo kun je al lessen bij Autostrada voor maar €42,50 per uur in een volwaardige lesauto.

Verassingsles

Wil jij iemand op een originele manier verrassen? Reserveer dan een gratis proefles voor de jarige en dan komen wij hem of haar ophalen in onze prachtige Alfa Romeo Giulietta met een super leuke strik op de motorkap. Hoe leuk is dat! Mogelijk in Alkmaar en omstreken.

Voordelig in prijs

Voordelige prijzen voor ieder budget!Klik hier voor de prijzen

Theorieles

Online of klassikaal, je kan terecht bij Autostrada.

Regio Alkmaar

Autostrada is jouw rijschool voor regio Alkmaar en omstreken!