BEL ONSWHATSAPP
Faalangst? Overwin het met een faalangstexamen via Autostrada!
Navigatie: Home > Faalangst

Faalangst

Rijschool Autostrada is gespecialiseerd in rijles voor mensen met faalangst. Veel mensen hebben last van een of meerdere van de onderstaande klachten en hebben om die reden veel moeite met het rijexamen, en dat terwijl het tijdens de lessen eigenlijk altijd wel goed gaat.

Heb ik faalangst?

De Kenmerken van faalangst zijn:

  • Extreem Nerveus worden bij de gedachte aan het rijexamen.
  • Volledig blokkeren wanneer faalangst optreedt.
  • Gevoelens van wanhoop.
  • Niet kunnen concentreren tijdens het rijexamen.
  • Onrustig zijn door alle piekergedachten.
  • Het hebben van een laag zelfbeeld.
  • Ontbreken van zelfvertrouwen.

Indien jij jezelf hierin herkent kan het zijn dat jij faalangst hebt voor het CBR examen.

Het CBR faalangstexamen

Leerlingen met faalangst kunnen bij het CBR een speciaal rijexamen afleggen, ook wel het faalangstexamen genoemd. Met de hulp van onze instructeur zorgen wij ervoor dat je er ook echt klaar voor bent. Het faalangstexamen van het CBR duurt 80 minuten, dit is langer dan een normaal rijexamen.

De examinator die het examen met je aflegt is getraind om mensen met faalangst goed te begeleiden gedurende het examen. Als de spanning tijdens het examen toch iets te hoog oploopt, kunt u, uw instructeur of de examinator, tijdens het rijexamen zelfs even een time-out aanvragen (of meerdere) en zo weer even tot rust komen.

Leer het te overwinnen!

Rijschool Autostrada heeft een getrainde instructeur die dit soort leerlingen zeer goed kan begeleiden en weet wat hij moet doen om dit soort angsten te laten verdwijnen. Het is belangrijk om vanaf de eerste rijles te werken aan deze spanning, zodat u geruster het rijexamen kunt afleggen.

Geïnteresseerd? Vraag dan nu een 100% gratis vrijblijvende proefles aan >>>

VRIJBLIJVEND EEN GRATIS PROEFLES AANVRAGEN?

Naam *

Email *

Telefoon *

Privacy Verklaring | Cookie Verklaring

Reviews van Leerlingen:

Jasper Woud
Jasper Woud Beoordeling Review

Autostrada is denk ik wel de beste rijschool die er is. Angelo (de rijinstructeur) is de meeste chillste man die er is. Hij weet precies hoe hij dingen uit moet leggen en denkt echt aan jouw als individu. Angelo houdt ook wel van een grapje en dat zorgt voor een erg fijne sfeer in de auto, zodat je met plezier naar je rijles toe gaat.

Merijn Knol
Merijn Knol Review Beoordeling

Angelo is echt de beste leraar ooit. Ik raad hem bij iedereen aan. Hij is grappig, gezellig om mee te praten en vooral super goed in het overbrengen van de stof. Ben super blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald maar ik vind t wel jammer dat ik nu geen les meer heb van Angelo.

Monique Bruin

Goede, vriendelijke rij instructeur, die betaalbare lessen voor iedereen aanbiedt!

Ferdi Geyik

Super rustige rij-instructeur, die niet het belang van de portemonee
dient maar van de leerling! Ik ben zeer tevreden

Demmi Zonneveld

Super rij instructeur, blijft op alle momenten rustig en neemt de tijd!

Rijles Cadeau Geven?

Rijles Cadeau Geven?

Wil jij iemand op een originele manier verrassen voor zijn/haar verjaardag? Reserveer dan een GRATIS PROEFLES voor de jarige en dan komen wij hem of haar ophalen in onze prachtige BMW 320 met een super leuke strik op de motorkap. En het allermooiste is dat het u helemaal niets kost! Hoe leuk is dat als verjaardag cadeau ;-)

GEEF IEMAND EEN GRATIS RIJLES CADEAU >>>
Rijles Voor 16,5 Jaar!

Rijles Voor 16,5 Jaar!

Ben je al 16,5 ? Dan kan je al beginnen met lessen! Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag dat jij 17 bent geworden kan je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag de weg op onder begeleiding van door jouzelf gekozen coach(es). Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten!

direct aanmelden voor 2todrive >>>
Gratis Proefles!

Gratis Proefles!

Een proefles bij Rijschool Autostrada duurt ongeveer een uur. Een proefles kost niets en is zonder enige verplichting. Tijdens je proefles maak je kennis met jouw rijinstructeur en maak je een proefrit in de lesauto ter beoordeling van je rijtalent. Nadat je met plezier de gratis proefles hebt gehad beslis je of je je rijbewijs bij Autostrada wilt behalen.

NU JOUW GRATIS PROEFLES AANVRAGEN >>>
Gemiddelde score: 9.7 uit 10 (281 stemmen)