Wil jij voor slechts € 700,- je rijbewijs kunnen halen?

Met de zekerheid van een voordelig pakket voor een eventueel 2e examen?

Dat kan! Wij introduceren een nieuw pakket: het AutoStrada-Flitspakket. Met dit pakket doe je na 15 intensieve lessen van 1,5 uur gratis examen. Op deze wijze komen wij tegemoet aan de wensen van veel leerlingen die graag zo snel en zo voordelig mogelijk hun rijbewijs willen halen. Wij vragen van die leerling dan wel een grote inzet gedurende die 15 lessen. Het heeft immers geen enkele zin om examen te doen als je daar nog niet klaar voor bent.

Stel dat je slaagt: dan heb je laten zien dat je goed genoeg bent om met 15 lessen examen te kunnen doen. Je haalt je rijbewijs dan in korte tijd voor slechts € 700,-.

Stel dat je zakt: dan heb je gratis examenervaring opgedaan en een goede basis in huis om met die ervaring en met een AutoStrada gevoel je tweede examen in te gaan. Het tweede deel van je rijopleiding bestaat uit tenminste 10 lessen + een praktijkexamen. Deze lessen duren een uur. Belangrijk: het tweede deel van de opleiding is niet duurder dan een apart pakket van 10 lessen + een praktijkexamen. Met andere woorden: als je zakt de eerste keer, dan heb je alsnog een voordelige rijopleiding in handen.

Het Autostrada-Flitspakket bestaat uit 2 delen:

Deel 1: 15 rijlessen van 1,5 uur, de eigen verklaring (EV) t.w.v. € 30,- en een gratis examen voor een totaalprijs van: € 700,-.

Deel 2: 10 rijlessen van 1 uur en een praktijkexamen t.w.v. € 200,- voor een totaalprijs van: € 550,-.

Mocht je de eerste keer zakken dan betaal je € 1250,- voor een pakket met daarin 2 examens, een eigen verklaring en 32,5 uur les. Normaliter betaal je voor dit pakket

€ 1407,50. Je bent zoals gezegd dus nog altijd voordelig uit.

Enthousiast geworden? Wil je niet meer betalen dan nodig is? Stuur dan een email naar info@rijschoolautostrada.nl met je naam, adres en telefoonnummer en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Wellicht tot ziens in onze lesauto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *