Hoe oud voor je rijbewijs

Rijschool Aleyna is actief in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Capelle a/d Ijssel. Komt u uit een andere stad? Dan kan rijschool Aleyna alsnog in Rotterdam rijopleiding verzorgen.

AUTORIJBEWIJS B

Om uw autorijbewijs te halen moet u minstens 18 jaar zijn, dus op de dag dat u 18 jaar wordt kunnen we direct met de lesauto voor uw deur staan. Iedereen van 18 jaar en ouder kan beginnen met autorijles. Het theoriecertificaat is een jaar geldig en kan daarom beter tijdens de rijopleiding behaald worden. U lest altijd met een vaste instructeur. Deze instructeur houdt uw vorderingen bij op de zogenaamde leskaart of vorderingskaart zodat u altijd kan zien hoe ver u bent in de opleiding.

Er wordt gelest in Volkswagen Golf 4 met airco. Het examen wordt in Rotterdam bij CBR afgenomen. Tijdens het examen gaat de instructeur desgewenst met u mee zodat hij kan zien hoe het examen is verlopen. Hij heeft echter geen invloed op de uitslag van het examen. De examinator bepaalt altijd de einduitslag. Maar na de goede opleiding die u bij Rijschool “Aleyna” hebt genoten zult u ongetwijfeld met een vertrouwd gevoel naar het examen toe gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *