BEL ONSWHATSAPP
Rijangst? Overwin het bij Rijschool Autostrada!
Navigatie: Home > Rijangst

Rijangst

Rijschool Autostrada is gespecialiseerd in rijles voor mensen met rijangst. Dit wordt vaak ervaren als het controle over jezelf of de auto verliezen. Hierbij komen prikkels als: beven, zweten, een bonkend hart of zelfs paniekaanvallen bij kijken en is helemaal niet raar.

Heb ik rijangst?

Waarschijnlijk wel als jij je zelf hierin herkend:

  • Een lange tijd weinig of niet hebben (durven) rijden.
  • Te veel prikkels tijdens het autorijden.
  • Te voorzichtig rijden.
  • Te langzaam of te snel gaan rijden.
  • Een ongeval gehad.
  • Ontbreken van zelfvertrouwen.

Indien jij jezelf hierin herkent, kunnen wij jou zeker van dienst zijn met wat opfris lessen of een pakket op maat als je nog geen rijbewijs bezit.

Herkenning

Zonder rijangst rijden vereist wat extra vaardigheden van de bestuurder en moet zich continu afvragen of de snelheid en koers overeenstemmen met de situatie op de weg en indien nodig te veranderen. Deze veranderingen, die een ervaren automobilist goed beheerst, heeft iemand met rijangst of faalangst meestal (helemaal) niet.

Soms rijdt de bestuurder met rijangst te snel of juist te langzaam voor een specifieke verkeerssituatie, wisselt van rijstrook als het eigenlijk niet kan en houdt de bestuurder veelal te weinig afstand op zijn voorganger. Zo worden gevaarlijke situaties gecreëerd op de weg door een bestuurder met rijangst.

Leer het te overwinnen!

Van de bestuurders wordt verlangd dat ze snel kunnen wisselen in bepaalde wegsituaties en dat ze goed kunnen anticiperen, de remweg is meestal kort en een situatie kan in een seconde totaal anders zijn. Een tekort aan verkeersinzicht of zelfvertrouwen kan rijangst voeden.

Rijschool Autostrada gaat na een intakegesprek om elkaar beter te leren kennen samen met jou je eerste rijles aan, daarna krijgt de leerling een advies speciaal op maat. De instructeur neemt de tijd om samen met jou rustig af te stemmen welke aanpak tot succes gaat leiden zodat jij weer met een zelfverzekerd gevoel de weg op kan.

Geïnteresseerd? Vraag dan nu een 100% gratis vrijblijvende proefles aan >>>

VRIJBLIJVEND EEN GRATIS PROEFLES AANVRAGEN?

Naam *

Email *

Telefoon *

Privacy Verklaring | Cookie Verklaring

Reviews van Leerlingen:

Jasper Woud
Jasper Woud Beoordeling Review

Autostrada is denk ik wel de beste rijschool die er is. Angelo (de rijinstructeur) is de meeste chillste man die er is. Hij weet precies hoe hij dingen uit moet leggen en denkt echt aan jouw als individu. Angelo houdt ook wel van een grapje en dat zorgt voor een erg fijne sfeer in de auto, zodat je met plezier naar je rijles toe gaat.

Merijn Knol
Merijn Knol Review Beoordeling

Angelo is echt de beste leraar ooit. Ik raad hem bij iedereen aan. Hij is grappig, gezellig om mee te praten en vooral super goed in het overbrengen van de stof. Ben super blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald maar ik vind t wel jammer dat ik nu geen les meer heb van Angelo.

Monique Bruin

Goede, vriendelijke rij instructeur, die betaalbare lessen voor iedereen aanbiedt!

Ferdi Geyik

Super rustige rij-instructeur, die niet het belang van de portemonee
dient maar van de leerling! Ik ben zeer tevreden

Demmi Zonneveld

Super rij instructeur, blijft op alle momenten rustig en neemt de tijd!

Rijles Cadeau Geven?

Rijles Cadeau Geven?

Wil jij iemand op een originele manier verrassen voor zijn/haar verjaardag? Reserveer dan een GRATIS PROEFLES voor de jarige en dan komen wij hem of haar ophalen in onze prachtige BMW 320 met een super leuke strik op de motorkap. En het allermooiste is dat het u helemaal niets kost! Hoe leuk is dat als verjaardag cadeau ;-)

GEEF IEMAND EEN GRATIS RIJLES CADEAU >>>
Rijles Voor 16,5 Jaar!

Rijles Voor 16,5 Jaar!

Ben je al 16,5 ? Dan kan je al beginnen met lessen! Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag dat jij 17 bent geworden kan je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag de weg op onder begeleiding van door jouzelf gekozen coach(es). Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten!

direct aanmelden voor 2todrive >>>
Gratis Proefles!

Gratis Proefles!

Een proefles bij Rijschool Autostrada duurt ongeveer een uur. Een proefles kost niets en is zonder enige verplichting. Tijdens je proefles maak je kennis met jouw rijinstructeur en maak je een proefrit in de lesauto ter beoordeling van je rijtalent. Nadat je met plezier de gratis proefles hebt gehad beslis je of je je rijbewijs bij Autostrada wilt behalen.

NU JOUW GRATIS PROEFLES AANVRAGEN >>>
Gemiddelde score: 9.7 uit 10 (281 stemmen)