BEL ONSWHATSAPP
Examenvrees? Overwin het met Rijschool Autostrada!
Navigatie: Home > Examenvrees

Examenvrees

Rijschool Autostrada is gespecialiseerd in theorie & rijlessen voor mensen met examenvrees.

Voor sommige leerlingen is het CBR theorie of praktijkexamen enorm spannend. Zo spannend zelfs dat zij enorm last krijgen van nervositeit, angst, bang zijn voor fouten en nog vele andere verschijnselen. Om deze groep mensen toch zo goed mogelijk naar hun theorie examen en praktijkexamen toe te helpen hebben wij ervoor gezorgd dat wij aan deze groep wat extra aandacht schenken.

Heb ik examenvrees?

De Kenmerken van examenvrees zijn:

  • Nerveus worden bij de gedachte aan het theorie of praktijkexamen.
  • Niet kunnen concentreren tijdens het theorie of praktijkexamen.
  • Onrustig en nerveus zijn voor en tijdens examens.
  • Bang zijn om fouten te maken tijdens examens.
  • Het hebben van een laag zelfbeeld.
  • Ontbreken van zelfvertrouwen.

Indien jij jezelf hierin herkent kan het zijn dat jij examenvrees hebt.

Herkenning?

Weet je dat je last hebt van deze vervelende bijverschijnselen, dan is het zaak dat we er voor zorgen dat je ervaring meer dan voldoende is voor het theorie examen en het praktijk examen . Is dit het geval? Dan groeit vaak het zelfvertrouwen waardoor de klachten minder zullen worden. In de les geven wij jou dat zelfvertrouwen met erkende methodes.

Leer het te overwinnen!

Rijschool Autostrada heeft een getrainde instructeur die dit soort leerlingen zeer goed kan begeleiden en weet wat hij moet doen om dit soort angsten te laten verdwijnen. Het is belangrijk om vanaf de eerste rijles te werken aan deze spanning, zodat u geruster het theorie en rijexamen kunt afleggen.

Geïnteresseerd?
Vraag dan nu een 100% gratis vrijblijvende proefles aan >>>
Vraag dan nu een theorie cursus aan >>>

VRIJBLIJVEND EEN GRATIS PROEFLES AANVRAGEN?

Naam *

Email *

Telefoon *

Privacy Verklaring | Cookie Verklaring

Reviews van Leerlingen:

Jasper Woud
Jasper Woud Beoordeling Review

Autostrada is denk ik wel de beste rijschool die er is. Angelo (de rijinstructeur) is de meeste chillste man die er is. Hij weet precies hoe hij dingen uit moet leggen en denkt echt aan jouw als individu. Angelo houdt ook wel van een grapje en dat zorgt voor een erg fijne sfeer in de auto, zodat je met plezier naar je rijles toe gaat.

Merijn Knol
Merijn Knol Review Beoordeling

Angelo is echt de beste leraar ooit. Ik raad hem bij iedereen aan. Hij is grappig, gezellig om mee te praten en vooral super goed in het overbrengen van de stof. Ben super blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald maar ik vind t wel jammer dat ik nu geen les meer heb van Angelo.

Monique Bruin

Goede, vriendelijke rij instructeur, die betaalbare lessen voor iedereen aanbiedt!

Ferdi Geyik

Super rustige rij-instructeur, die niet het belang van de portemonee
dient maar van de leerling! Ik ben zeer tevreden

Demmi Zonneveld

Super rij instructeur, blijft op alle momenten rustig en neemt de tijd!

Rijles Cadeau Geven?

Rijles Cadeau Geven?

Wil jij iemand op een originele manier verrassen voor zijn/haar verjaardag? Reserveer dan een GRATIS PROEFLES voor de jarige en dan komen wij hem of haar ophalen in onze prachtige BMW 320 met een super leuke strik op de motorkap. En het allermooiste is dat het u helemaal niets kost! Hoe leuk is dat als verjaardag cadeau ;-)

GEEF IEMAND EEN GRATIS RIJLES CADEAU >>>
Rijles Voor 16,5 Jaar!

Rijles Voor 16,5 Jaar!

Ben je al 16,5 ? Dan kan je al beginnen met lessen! Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag dat jij 17 bent geworden kan je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag de weg op onder begeleiding van door jouzelf gekozen coach(es). Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten!

direct aanmelden voor 2todrive >>>
Gratis Proefles!

Gratis Proefles!

Een proefles bij Rijschool Autostrada duurt ongeveer een uur. Een proefles kost niets en is zonder enige verplichting. Tijdens je proefles maak je kennis met jouw rijinstructeur en maak je een proefrit in de lesauto ter beoordeling van je rijtalent. Nadat je met plezier de gratis proefles hebt gehad beslis je of je je rijbewijs bij Autostrada wilt behalen.

NU JOUW GRATIS PROEFLES AANVRAGEN >>>
Gemiddelde score: 9.7 uit 10 (281 stemmen)